Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS
KJ
Foto

Do Ústí nad Labem to mám velmi daleko. (jsem z ČB). Přesto jsou mi situace, které zde popisujete velmi blízké.

U nás např. firma, která lemplovatě opravovala školu a udělala městu ČB škodu za cca 20mil. Radní hlasitě křičeli, že škoda se musí uhradit, že dají vše k soudu atd atd. Ve výsledku ta stejná firma dostala od radnice další zakázku na další část opravy školy. A problém s úhradou 20Mega pomalu a jistě vyšumívá....

A tak mi řekněte: Proč si pořád volíme do zastupitelstev lidi, kteří nás obírají?

Proč tuto chybu voliči stále opakují? Přeci, když jednou někdo zklamal, tak se mu příště vyhnu obloukem! Ale v Česku je to jinak. Umíš krást (podvádět s dotacemi), tak si náš člověk a staneš se ředitelem (poslancem, zastupitelem, ministrem...)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Ano máte pravdu, máme krátkou paměť. Málokdo sleduje věci v detailu. Málokdo si spojí konkrétní lidi s konkrétními problémy. Pokud požádám někoho z kolegů (vzdělaných profesionálů), aby vyjmenoval 5 zastupitelů téměř ze 40ti. Nedá to do kupy. Lidé řeší děti, nákupy, dovolené a tak někde v pozadí politiku a problémy společnosti. Řadě z nich je to odporné vůbec se takovou špínou zabývat, podávat trestní oznámení, žaloby atd...

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1167x
Jsem celoživotním optimistou s nasazením pro vše do čeho se zakousnu.
Vystudoval jsem hospodářskou politiku a správu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně.
Říká se, že je politika špína. Pokud je to pravda, tak je třeba to aktivně změnit! Může k tomu přispět každý jeden z nás!
Jsem členem TOP 09 v Ústí nad Labem.V Ústí jsem studoval, pracuji i žiji - pokud pominu obec Tisou - místo mého srdce.
Jsem aktivní v občanské společnosti. Aktuálně jsem studentem filozofické fakulty UJEP. Mám rodinu, skvělou ženu, tři děti a psa. Volný čas věnuji kultuře, sportu a věcem kolem nás.

Seznam rubrik